Palvelut

OMN Consulting Oy:n asiantuntijat ovat kokeneita IT-alan ammattilaisia. Kaikki asiantuntijamme ovat aloittaneet uransa ”kädet savessa” esimerkiksi lähituessa tai ohjelmointitehtävissä, josta olemme uramme edetessä siirtyneet IT-johdon konsultoinnin, IT-hankintojen ja IT-kehittämisen pariin. Näin ollen osaamisemme ja ymmärryksemme ICT-ratkaisuista on laajaa ja syvällistä.

ICT-strategia ja -toimintamalli liiketoiminnan tueksi

Autamme asiakkaitamme laatimaan IT-strategioita, jotka ovat linjassa liiketoimintastrategian ja liiketoiminnan kehityssuunnitelmien kanssa. Yhä suuremmissa määrin liiketoiminnan menestymisvalmiuden tukeminen nojautuu uusien digitaalisten teknologioiden menestyksekkääseen hyödyntämiseen sekä ketteryyttä ja vakaata toimintaa yhdisteleviin toimintamalleihin. Huolehdimme, että IT-strategia jalkautuu konkreettisiksi kehityshankkeissa.

Oikeat teknologiavalinnat toiminnan tueksi

Toiminnan digitalisoituessa on tärkeää, että organisaatiosi valitsee oikeat teknologiat liiketoiminnan tueksi. Autamme asiakkaita liiketoiminnan tarpeiden dokumentoinnissa ja kumppaneiden valinnassa. Teemme myös markkinakartoitus ja esiselvitysprojekteja, joissa etsimme asiakkaillemme modernit ratkaisut, jotka vastaavat heidän tarpeitaan.

Osaavat kumppanit IT-ympäristön kehittämiseen

Sopivien teknologioiden ohella teidän on tärkeää valita osaavat ja sopivat kumppanit toteuttamaan uudet IT-ratkaisut ja -palvelut. Autamme teitä löytämään teille sopivan kumppanin määrittelemään palvelut, jotka vastaavat tarvettanne.

Hallittu projektien läpivienti

Olemme usein asiakkaidemme tukena myös viemässä muutoksia läpi. Asiantuntijamme ovat kokeneita IT-projektipäälliköitä, jotka ovat tehneet projekteja mm. sovelluskehityksen, käyttöönottoprojektien, pilvitransformaatioiden, robotiikan, tietoturvan, toimintamallimuutosten ja IT-infrastruktuurin saralla.